Τι έρωτας και αυτός! Βόλτα στη Γλυφάδα κρατώντας ο ένας σφιχτά το χέρι του άλλου!
Πηγή φωτό: NDP
Gossip Specials

Τι έρωτας και αυτός! Βόλτα στη Γλυφάδα κρατώντας ο ένας σφιχτά το χέρι του άλλου!

Σαν ερωτευμένοι… πιγκουίνοι! Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ερωτευμένο ζευγάρι της σόουμπιζ να απολαμβάνει τη βόλτα του κρατώντας σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου.

Οι δυο τους εθεάθησαν στο κέντρο της Γλυφάδας να περπατούν στους εμπορικούς δρόμους και να κοιτούν βιτρίνες.

Λάτρεις και οι δύο της μόδας, μιας και είναι και οι δύο επαγγελματίες του χώρου, ο καθένας από το δικό του… μετερίζι, επισκέφτηκαν τα μαγαζιά, ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τάσεις, ψώνισαν κάποια πράγματα που ήθελαν και συνέχισαν τη βόλτα τους στην ανοιξιάτικη λιακάδα, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένοι.

Και γιατί να μην είναι αφού σκοπεύουν σύντομα –κάτι μας λέει ότι φέτος το καλοκαίρι θα το κάνουν το σημαντικό βήμα- να παντρευτούν και να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο γοητευτικός celebrity, θέλουν ο γάμος τους να γίνει σε κάποιο νησί, παρ’ όλο που ακουγόταν εδώ και καιρό πως το μυστήριο θα γίνει στην πατρίδα εκείνης, που βρίσκεται πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Πάντως, αυτό λίγη σημασία δείχνει να έχει για το ζευγάρι αφού είναι από τα πιο ερωτευμένα της σόουμπιζ. Εκείνος, σχεδόν έναν χρόνο πριν δήλωνε για την αγαπημένη του: «Είμαστε δύο χρόνια μαζί, γνωριστήκαμε όσο ήμουν εγώ στην Ινδία και η σχέση μας έχει περάσει πολλά. Δοκιμάστηκε. Πότε ήμουν στην Ελλάδα, πότε στο εξωτερικό, κι εκείνη ήταν στην Ινδία, όμως τα καταφέραμε» ενώ για τις βλέψεις που είχε για αυτή τη σχέση, είχε πει: «Θέλω να κάνω οικογένεια, να γίνω πατέρας και πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός που μου ταιριάζει. Έγινα 37 ετών, νιώθω ότι ωρίμασα, ξέρω τι θέλω πια. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου κάθε μέρα έβλεπα τους γονείς μου πάντα καλά και ερωτευμένους, λες και γνωρίστηκαν πριν μία εβδομάδα. Έμειναν μαζί, μέχρι να φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου, 42 ολόκληρα χρόνια. Σαν μικρά παιδιά! Αυτό είναι ένα πρότυπο, ένα μοντέλο οικογένειας που το έχω βαθιά μέσα μου».

Δείτε για ποιους πρόκειται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved