Η Φαίη Σκορδά με τον γιο της Γιάννη Λιάγκα - Η τρυφερή αγκαλιά στον μικρό της (photos)
PHOTOS

Η Φαίη Σκορδά με τον γιο της Γιάννη Λιάγκα - Η τρυφερή αγκαλιά στον μικρό της (photos)

Η Φαίη Σκορδά απόλαυσε τη βόλτα της με τον μεγάλο της γιο Γιάννη.

Μάλιστα, ο Γιάννης Λίαγκας γιόρτασε μέσα στο Σαββατοκύριακο τα όγδοα γενέθλιά του και η μαμά του διοργάνωσε ένα μοναδικό πάρτυ γεμάτο όμορφες εκπλήξεις για εκείνον και τους φίλους του που παρευρέθηκαν.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φάκος απαθανάτισε την παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 στον Φλοίσβο πάλι με τον Γιάννη.

Έκαναν τη βόλτα τους και περπάτησαν δίπλα στη θάλασσα με τη Φαίη να τον παίρνει αγκαλιά όταν εκείνος της το ζητά.

«Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά και οικογένεια, δεν είναι κάτι που έτυχε, το ήθελα πολύ και βαθιά. Στα 25 μου ήθελα να γίνω μαμά, μου άρεσε από τότε η εικόνα της νέας μαμάς. Ήταν στόχος μου να γίνω μαμά. Πάντα όταν έκανα μια σχέση φανταζόμουν αν θα είχε διάρκεια. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και μακάρι να είχα κάνει 5 παιδιά», είχε πει σε συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά.

Για εκείνη οι γιοι της είναι προτεραιότητα και τους βάζει πάνω από όλα, ενώ όταν ερωτήθηκε για την εξέλιξη της προσωπικής της ζωής, εκείνη είπε.

«Για εμένα τώρα είναι ο Γιάννης κι ο Δημήτρης. Δε λέω ότι δεν είμαι γυναίκα και ότι μου αρέσει να είμαι μόνη μου, απλώς πάνω από όλα είναι τα παιδιά μου. Και μέσα στον γάμο μου ήμουν πάνω από τα παιδιά».

Δείτε την με τον γιο της Γιάννη στις ακόλουθες φωτογραφίες.

GALLERY