Η Έλενα Ασημακοπούλου φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την κόρη της, Μαρία Ροζάρια (exclusive photos)
Gossip Specials

Η Έλενα Ασημακοπούλου φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την κόρη της, Μαρία Ροζάρια (exclusive photos)

Αυτή κι αν είναι μια φωτογράφηση που λατρέψαμε! 

Η Έλενα Ασημακοπούλου για πρώτη φορά φωτογραφήθηκε με την κόρη της Μαρία Ροζάρια και όπως θα δείτε και από τις εικόνες που ακολουθούν μαμά και κόρη πραγματικά το απόλαυσαν.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Όσοι γνωρίζουν καλά την γνωστή ηθοποιό και επιχειρηματία ξέρουν την τεράστια αδυναμία που έχουν τόσο εκείνη, όσο και ο άντρας της Μπρούνο Τσιρίλο στο κοριτσάκι τους. Η Μαρία Ροζάρια ήταν και είναι πάντα και για τους δύο η πρώτη τους προτεραιότητα. Γι' αυτό και αποφεύγουν να φωτογραφίζουν την μικρή γιατί η ίδια δεν νιώθει άνετα με την δημοσιότητα.

Ακόμα και στον υπέροχο γάμο του ζευγαριού πέρυσι τέτοια μέρα (ευτυχισμένη επέτειο παιδιά!) αν και η μικρούλα ήταν παρανυφάκι όλοι φρόντισαν να μην φανεί το πρόσωπό της.

Αυτή τη φορά όμως ήταν η Μαρία Ροζάρια που θέλησε να συνεργαστεί με τη μαμά της. Βλέπετε η Έλενα Ασημακοπούλου σχεδιάσε για πρώτη φορά σανδάλια για μαμάδες και κόρες για την εταιρία που έχει εδώ και χρόνια Scarpiamo by Έλενα Ασημακοπούλου. Και η πιτσιρίκα της ενθουσιάστηκε τόσο που θέλησε να φορέσει η ίδια τα ασορτί σανδάλια με τη μαμά της και να φωτογραφηθεί μαζί της.

Το αποτέλεσμα μας έκανε να "λιώσουμε"...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved