Γάμος Χατζίδου: Το φωτογραφικό άλμπουμ και τα στιγμιότυπα μέσα από την τελετή! (photos)
Gossip Specials

Γάμος Χατζίδου: Το φωτογραφικό άλμπουμ και τα στιγμιότυπα μέσα από την τελετή! (photos)

Γάμος Χατζίδου: Ίσως να μην έχουν δει ποτέ τόσο ευτυχισμένη την Ελένη Χατζίδου οι δικοί της άνθρωποι όσο σήμερα, στον πολιτικό της γάμο με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου

Το ζευγάρι είχε δώσει σήμερα το απόγευμα στις 7,00 το ωραιότερο ραντεβού της κοινής ζωής του για να παντρευτεί με πολιτικό γάμο, μόλις λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους. Ένα κοριτσάκι που προφανώς και θα είναι η πηγή της ευτυχίας τους που έτσι και αλλιώς βιώνουν από τον περασμένο Αύγουστο, από τότε που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν παράφορα ο ένας τον άλλον.

Δεν έχει κλείσει ούτε ένας χρόνος όμως οι δυο τους νιώθουν σίγουροι για τις αποφάσεις τους και έτοιμοι να δεχτούν με χαρά και αισιοδοξία οποιαδήποτε αλλαγή έρχεται από εδώ και στο εξής στη ζωή τους. Ειδικά η άφιξη της κόρης τους που περιμένουν πώς και πώς. Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν σε τηλεοπτική τους συνέντευξη, θα την ονομάσουν Μελίτα-Δήμητρα. Το πρώτο όνομα θα της το δώσουν επειδή τους αρέσει πολύ ενώ το δεύτερο προέρχεται από τη μητέρα του Ετεοκλή που σύντομα θα γίνει γιαγιά.

Το ζευγάρι ζει στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου στη Γλυφάδα και όπως αποκάλυψαν την προηγούμενη εβδομάδα σε τηλεοπτική τους συνέντευξη, έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο, φυσικά ροζ, για την κορούλα τους.

Δείτε φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved