Η σικ εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη! Πού βρέθηκε μόνη, μέρα μεσημέρι; (photos)
Gossip Specials

Η σικ εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη! Πού βρέθηκε μόνη, μέρα μεσημέρι; (photos)

Μπορεί οι υποχρεώσεις της ως επαγγελματίας και μαμά ενός μικρού αγοριού να είναι ιδιαίτερα αυξημένες και η ίδια να τρέχει και να μη… φτάνει, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για φίλους, ειδικά όταν εκείνοι ζουν κάποια σημαντική στιγμή τους.

Όπως συνέβη χθες κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Σόμπολου, μετρ του αστυνομικού ρεπορτάζ από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, παρουσία καλών φίλων και συναδέλφων παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο «Εγκλήματα Γένους Θηλυκού στην Ελλάδα» και οι… πρώτες κυρίες των ειδήσεων ήταν εκεί για να το προλογίσουν και φυσικά να διαβάσουν και εκείνες με μεγάλο ενδιαφέρον κάποια κεφάλαια από τη νέα αυτή συγγραφική του δουλειά.

Ανάμεσά τους, εκτός από τη Σία Κοσιώνη ήταν η Μάρα Ζαχαρέα, η Φαίη Μαυραγάνη αλλά και η Ρίτσα Μπιζόγλη όπως και πολλοί έγκριτοι δικηγόροι και γνωστοί πολιτικοί, φίλοι του συγγραφέα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την μοναδική εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη η οποία για ακόμα μία φορά ξεχώρισε για το μοναδικό της στυλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved