Έλενα Ακρίτα: Παρουσίασε το νέο της βιβλίο - Ποιους είδαμε εκεί; (photos)
EXCLUSIVE PHOTOS

Έλενα Ακρίτα: Παρουσίασε το νέο της βιβλίο - Ποιους είδαμε εκεί; (photos)

Η Έλενα Ακρίτα, παρουσίασε το νέο της βιβλίο και πολλοί ήταν εκείνοι που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Το νέο της βιβλίο «Τα τάπερ της Αλίκης», ενθουσίασε ήδη το κοινό και τους λάτρεις του βιβλίου και όσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση, άκουγαν με ενθουσιασμό την υπόθεση.

«Τα τάπερ της Αλίκης», είναι μια αθηναϊκή τοιχογραφία της εικοσαετίας 1980-2000.
Τρεις γενιές γυναικών ζουν, ονειρεύονται και διεκδικούν:
Η Κοραλία, είκοσι χρόνια καθαρίστρια στη ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ. Η κόρη της Ελένη, πωλήτρια στο ΜΙΝΙΟΝ, που κάνει κι επιδείξεις τάπερ σε σπίτια κυριών. Και το «εξώγαμο» κοριτσάκι της, η Αλικούλα, που πήρε το όνομα της νονάς της Αλίκης Βουγιουκλάκη.
Η μικρή μέσα στα πολύχρωμα τάπερ της μαμάς κρύβει παιχνίδια, πασχαλίτσες για τα μαλλιά, στρασάκια, Μπάρμπι, επιθυμίες, ελπίδες κι όνειρα.

Όταν η Αλίκη μεγαλώνει, κλείνει ερμητικά μέσα στα τάπερ όλα όσα αισθάνεται. Αγάπη, οργή, πόνο, έρωτα, γέλιο και κλάμα. Μέχρι που η ζωή της θα απαιτήσει να ανοίξει τα αεροστεγή καπάκια και ν’ αφήσει τα συναισθήματά της ελεύθερα.

Τα τάπερ της Αλίκης είναι ένα γκράφιτι στους τοίχους των πολυκατοικιών της Κυψέλης, των μπορντέλων της Φυλής, των θεατρικών σκηνών, των παλιών καταστημάτων και των ρετιρέ με τις στρωμένες τσόχες για κουμκάν. Είναι όσα ζήσαμε κι αγαπήσαμε σε μια Αθήνα που δεν μένει πια εδώ.
Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση βιβλίου στην παρακάτω gallery:

GALLERY