Χαραλαμπόπουλος – Πρίντζου:Όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Τα φιλιά και οι αγκαλιές στη θάλασσα(Pics)
Gossip Specials

Χαραλαμπόπουλος – Πρίντζου:Όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Τα φιλιά και οι αγκαλιές στη θάλασσα(Pics)

Μπορεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου να είναι ένα ζευγάρι που η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε σε τόσο τρυφερές στιγμές.

Το ζευγάρι, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ταξίδεψε για ένα προορισμό που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει top και αυτός δεν είναι άλλος από τα Κουφονήσια.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr «τσάκωσε» το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερά ενσταντανέ μέσα και έξω από τη θάλασσα.

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα τρυφερός αγκαλιάζοντας και φιλώντας τη γυναίκα του με εκείνη να ανταποκρίνεται εξίσου τρυφερά.

«Ο γάμος πάει καλά. Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα πως το ζευγάρι έχει συνηθίσει να ζει μαζί και πριν το γάμο. Υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας για τον άλλον.

Η γυναίκα μου με επηρεάζει σε κάποια πράγματα, στο θέμα της δουλειάς ας πούμε ως θεατής. Έχει πει πράγματα που δεν της αρέσουν και τα αλλάζω», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός μιλώντας για το γάμο του.

Δείτε το ζευγάρι όπως δεν το έχουμε ξαναδεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved