Μουτάφη-Νιφλής: Οι τελευταίες βουτιές στη Σαντορίνη! Οι πρώτες φωτό της ηθοποιού με μαγιό (photos)
Gossip Specials

Μουτάφη-Νιφλής: Οι τελευταίες βουτιές στη Σαντορίνη! Οι πρώτες φωτό της ηθοποιού με μαγιό (photos)

Έναν αγαπημένο τους προορισμό, τον οποίο μάλιστα είχαν επιλέξει πέρυσι το καλοκαίρι για τον γάμο τους, επέλεξαν για τις διακοπές τους η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο ερωτευμένους σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Σαντορίνης να απολαμβάνουν τις τελευταίες βουτιές του φετινού καλοκαιριού.

Οι δυο τους έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το νησί του ηφαιστείου καθώς αγαπούν ιδιαίτερα την άγρια ομορφιά του αλλά και την ενέργειά του. Έτσι, γι’ αυτούς ήταν απόλυτη ανάγκη να βρεθούν εκεί για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν για να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους ανανεωμένοι και με… γεμάτες μπαταρίες.

Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο νησί, συνήθιζε να περνάει αρκετές ώρες στην παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα με την όμορφη ηθοποιό και τον δημοσιογράφο σύζυγό της να χάνονται στις σελίδες ενός βιβλίου μιας και τους αρέσει πάρα πολύ να ανακαλύπτουν νέους κόσμους, νοερά.

Η αλήθεια είναι πως ήταν η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε την Ελισάβετ Μουτάφη με… καλοκαιρινή περιβολή. Είχε επιλέξει ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή στην παραλία αλλά και την παρέα του συζύγου της με τον οποίο, έναν χρόνο μετά την ένωσή τους ενώπιον του Θεού, δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved