Κάβουρα-Βίγγος: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές στη μέση του δρόμου στη Γλυφάδα! (photos)
Gossip Specials

Κάβουρα-Βίγγος: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές στη μέση του δρόμου στη Γλυφάδα! (photos)

Ποιος θα το περίμενε πως η Βίκυ Κάβουρα η οποία κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική της ζωή και δεν θα της έβγαζες ούτε λέξη για τον άνδρα που μονοπωλούσε την καθημερινότητά της κατά το παρελθόν, τώρα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να φιλιέται ακόμα και στη μέση του δρόμου με τον αγαπημένο της! 

Φαίνεται πως ο Γιώργος Βίγγος, γνωστός πολιτικός μηχανικός της Αθήνας και γιος της διευθύνουσας συμβούλου της Brainstorm, Ελένης Αντωνιάδου, έχει αλλάξει πλήρως την κοσμοθεωρία της και την έχει κάνει πιο εξωστρεφή και εκδηλωτική.

Τόσο εκδηλωτική που πλέον η όμορφη ηθοποιός αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα ή τους φωτογραφικούς φακούς που παραμονεύουν παντού όταν βγαίνει για ψώνια στους πιο κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας.

Την έχει συνεπάρει προφανώς η ευτυχία και ο έρωτας που βιώνει στο πλευρό του όπως και η σιγουριά για τα συναισθήματα που μοιράζονται.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr να απολαμβάνουν τον περίπατό τους στους πιο κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας όπου βρέθηκαν αν ψωνίζουν, με τον Γιώργο Βίγγο να πειράζει συνέχεια τη Βίκυ Κάβουρα και να την κάνει να γελάει.

Οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους αυτές καθώς η όμορφη ηθοποιός έκανε τα ψώνια της. Εκείνος την ακολούθησε παντού, χωρίς καθόλου να δυσανασχετεί αν σε κάποια μαγαζιά η Βίκυ Κάβουρα καθυστερούσε λίγο παραπάνω για να διαλέξει αυτό που ήθελε να ψωνίσει.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από τη χαλαρή βόλτα τους στη γιορτινά στολισμένη Γλυφάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved