Ελένη Μενεγάκη: Το total black look στην Κηφισιά που μας ενθουσίασε! (Photos)
Gossip Specials

Ελένη Μενεγάκη: Το total black look στην Κηφισιά που μας ενθουσίασε! (Photos)

Τη βόλτα και τα ψώνια της στην Κηφισιά έκανε η Ελένη Μενεγάκη!

Η παρουσιάστρια του ALPHA μας ενθουσίασε με το outfit της, καθώς για την έξοδό της αυτή επέλεξε να κάνει ένα total black look.
Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, την εντόπισε και την απαθανάτισε τόσο κατά τη διάρκεια της βόλτας της, όσο και την ώρα που ήταν στο δοκιμαστήριο!
Να σημειωθεί βέβαια πως έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την έξοδο αυτή, πριν δηλαδή εξαπλωθεί ο κορονοϊός.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από αυτές που «μένουν σπίτι» και μάλιστα στη χθεσινή της εκπομπή περιέγραψε τι συμβαίνει στο σπίτι της με τα παιδιά που δεν μπορούν να βγουν έξω λόγω του κορονοϊού προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να μειωθεί η εξάπλωσή του!

«Προτιμώ το χρόνο που έχω τώρα να τον περνώ με τα παιδιά μου… Μέσα στο σπίτι μας γίνεται χαμός! Όταν και αυτά τα παιδιά είναι κλειδαμπαρωμένα μέσα στο σπίτι, δεν είναι εύκολο! Να λέμε τις αλήθειες μας… Παππούδες και γιαγιάδες μακριά… όσοι βέβαια μπορούν για να τους προστατέψουν… Ευτυχώς που μεγάλωσαν τα παιδιά μου κι έχω ένα μικρό και τα μεγάλα βέβαια έχουν άλλα ζόρια… Τι να κάνουν ρε παιδιά όλη μέρα κλειδωμένα μέσα στο σπίτι; Δε θα έχουν εκνευρισμό; Πόσο να ασχοληθούν με τα διαβάσματα τους;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τι είχε φορέσει η Ελένη στην Κηφισιά και έκλεψε τις εντυπώσεις:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved