Θέατρο Άλσος: Όταν η Μαρία Μπεκατώρου... συνάντησε τον Τάκη Ζαχαράτο!
Gossip Specials

Θέατρο Άλσος: Όταν η Μαρία Μπεκατώρου... συνάντησε τον Τάκη Ζαχαράτο!

Θέατρο Άλσος: Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε το παρών στην πιο hot ολοκαίνουργια παράσταση του φετινού καλοκαιριού με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Άντζελα Δημητρίου.

Ένα σχεδόν χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής σεζόν που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με απανωτά sold out, ο μοναδικός και χαρισματικός performer Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά στο Θέατρο Άλσος με μια ολοκαίνουργια παράσταση και μας προτρέπει να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «ΠΑΜΕ ΓΙ’ΑΛΛΑ… ολοταχώς».

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις celebrities που παρεβρέθηκαν στο θέατρο Άλσος για να απολαύσουν από κοντά το μοναδικό αυτό υπερθέαμα.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της από το Still Standing, βρήκε τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο και βρέθηκε για να παρακολουθήσει την παράσταση «ΠΑΜΕ ΓΙ’ΑΛΛΑ… ολοταχώς».

Ιδιαίτερα απαστράπτουσα, η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε να εμφανιστεί με μια μακριά αεράτη φούστα και με ένα λευκό ραντάκι - μπλούζα για να μπορεί να αντέξει και τις υψηλές θερμοκρασίες της πρωτεύουσας.

Η Μαρία Μπεκατώρου φωτογραφήθηκε με τους πρωταγωνιστές της παράστασης, ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Τάκης Ζαχαράτος "σήκωσε" τη Μαρία Μπεκατώρου από τη θέση της και μάλλον κάτι πολύ αστείο πρέπει να της είπε, καθώς την βλέπουμε να μη μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved