Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ερωτευμένοι στο νησί των ανέμων!
Gossip Specials

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ερωτευμένοι στο νησί των ανέμων!

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. 

Παρά το γεγονός ότι κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η παρουσιάστρια αρκετά συχνά αναφερόταν σε εκείνον μέσα από την εκπομπή της στο OPEN, Ευτυχείτε.

H Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν στη Μύκονο μιας και οι υποχρεώσεις της παρουσιάστριας τελείωσαν για τη φετινή σεζόν.

Οι δυο τους full in love απήλαυσαν τον ήλιο και τα καταπράσινα νερά του νησιού. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε πολυσύχναστο beach bar του νησιού και εμείς σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες παρακάτω.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το ζευγάρι είναι πάνω από δύο χρόνια μαζί και ζει κάτω από την ίδια στέγη. Έχουν επιλέξει από κοινού να κρατούν τους πάντες και τα πάντα μακριά από τη σχέση τους, θέλοντας απερίσπαστοι να ζήσουν τον έρωτά τους.

Λατρεύουν τα ταξίδια και τις εξορμήσεις στη θάλασσα, ειδικά τα καλοκαίρια, γι΄ αυτό και πρόσφατα βρέθηκαν στη Μύκονο για να περάσουν εκεί λίγες ημέρες διακοπών και ξεγνοιασιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved