Τους τσακώσαμε! Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Οι αγκαλιές, οι τρυφερές στιγμές και τα γέλια
Gossip Cam

Τους τσακώσαμε! Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Οι αγκαλιές, οι τρυφερές στιγμές και τα γέλια

Τέρμα το κρυφτούλι για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης απολαμβάνουν τον έρωτα τους αδιαφορώντας για τα φωτογραφικά φλας και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ένα νέο ζευγάρι, όμορφο, ταιριαστό και σε πολύ καλή φάση αφού τόσο η προσωπική τους ζωή όσο η επαγγελματική πάει από το καλό στο καλύτερο. Για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους «τσάκωσε» σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από πρόσφατη πρωινή του εξόρμηση σε παραλία της Λούτσας. Τόσο ο Γιάννης όσο και η Κατερίνα έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, ενώ δεν έλειψαν οι αγκαλιές, τα τρυφερά αγγίγματα, τα ερωτικά βλέμματα και τα γέλια.

Οι δυο τους δεν έδειχναν να ενοχλούνται όταν διαπίστωσαν ότι τα φωτογραφικά φλας άστραφταν πάνω τους την ώρα της βόλτας και του γεύματος τους στην παραλία.

«Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει. Άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Happy Day.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Φωτογραφίες papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved