Επίσημη πρεμιέρα στο έργο που σκηνοθετεί για πρώτη φορά ο Δαδακαρίδης! Ήταν όλοι εκεί! (pics)
PHOTOS

Επίσημη πρεμιέρα στο έργο που σκηνοθετεί για πρώτη φορά ο Δαδακαρίδης! Ήταν όλοι εκεί! (pics)

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έκανε την πρώτη σκηνοθετική του απόπειρα και στην επίσημη πρεμιέρα του έργου Homo Greco που ανεβαίνει στο θέατρο Σταθμός, ήταν δίπλα του όλοι οι φίλοι του... 

Στο έργο πρωταγωνιστούν οι Αναστάσης Κολοβός, Σοφία Πανάγου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Χάρης Μπόσινας και Φανή Γεωργακοπούλου οι οποίοι και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής για να δεχτούν λίγο αργότερα το θερμότερο χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

Πρόκειται για ένα φανταστικό, διαγαλαξιακό ταξίδι, που πραγματεύεται την πορεία του Έλληνα από την αρχή της ύπαρξής του, περνώντας από εποχή σε εποχή, συνδυάζοντας την επιστημονική φαντασία με την πραγματικότητα. Άλλωστε, η ιστορία της Ελλάδας είναι από μόνη της επιστημονική φαντασία.

Σ’ έναν μακρινό γαλαξία, οι εξωγήινοι κάτοικοι του πλανητικού στερεώματος Μη-Στείριος, αποφασίζουν να μετακομίσουν σε έναν άλλο πλανήτη για να γλυτώσουν από την αφόρητη βαρύτητα. Έτσι, φτιάχνουν ένα πρωτοποριακό μοντέλο κατ’εικόνα και ομοίωση τους, για να αναλάβει την δύσκολη αυτή αποστολή. Το μοντέλο Γκρέκο έχοντας δίπλα του, κατόπιν απαίτησης, το μοντέλο Γκρέκα, περνάει από διάφορες δοκιμασίες ιστορικής σημασίας που το φιλοθεάμων κοινό παρακολουθεί επί σκηνής.

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή επίσημη πρεμιέρα του έργου...

Πηγή φωτό: NDP-Papadakis press

GALLERY