Νίκος Αγούδημος - Ελεάννα Αζούκη: Μαγνήτισαν τα φλας στον Βέρτη!
Gossip Cam

Νίκος Αγούδημος - Ελεάννα Αζούκη: Μαγνήτισαν τα φλας στον Βέρτη!

Ο Νίκος Αγούδημος επανεμφανίστηκε στη νυχτερινή Αθήνα, συνοδευόμενος από την εντυπωσιακή σύντροφό του, Ελεάννα Αζούκη!

Νίκος Αγούδημος

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2014, διασκέδασε στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης, και όπως ήταν αναμενόμενο μονοπώλησε τα φλας των παπαράτσι.
Ο γιος του αείμνηστου εφοπλιστή, Γεράσιμου Αγούδημου και η εντυπωσιακή σύντροφος του είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Espresso, είχε αποκαλύψει το ειδύλλιό τους!
Η Ελεάννα έβαλε στην άκρη τα επαγγελματικά της για να είναι κοντά στον Νίκο και του στάθηκε σαν βράχος στις οικονομικές «φουρτούνες» που πέρασε η οικογένεια του τα τελευταία χρόνια, αλλά και μετά τον θάνατο του πατέρα του τον περασμένο Απρίλιο.
Πλέον οι δύο νέοι ατενίζουν το κοινό τους μέλλον με αισιοδοξία. Ζουν κάτω από την ίδια στέγη στο σπίτι του Νίκου, στο Λαγονήσι, και συνεχίζουν να απέχουν από τα κοσμικά σουαρέ αποφεύγοντας τους φωτογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες.
Οι έξοδοι τους σε κέντρα διασκέδασης είναι πολύ σπάνιες τώρα πια, γι' αυτό και τις προάλλες που εθεάθησαν να πίνουν χαλαρά το ποτό τους και να διασκεδάζουν με τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη μαγνήτισαν τα βλέμματα. Οι ίδιοι πάντως έδειξαν ν' αδιαφορούν γι' αυτό και καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας δεν σταμάτησαν να μιλάνε μεταξύ τους και να βγάζουν φωτογραφίες.

Δείτε τους παρακάτω...

Πηγή φωτογραφιών: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved