Μάγκι Χαραλαμπίδου: Στυλάτη  και με εντυπωσιακό αυτοκίνητο στην Κηφισιά
Gossip Cam

Μάγκι Χαραλαμπίδου: Στυλάτη και με εντυπωσιακό αυτοκίνητο στην Κηφισιά

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου εντοπίστηκε στην Κηφισιά, με ντύσιμο αμερικανικής αισθητικής και υπερπολυτελές σπορ αυτοκίνητο!

Τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στην αγορά της Κηφισιάς, όπου έφτασε με ένα σπορ εντυπωσιακό αυτοκίνητο, που δύσκολα περνά απαρατήρητο, όπως και η ίδια.

Η μελαχρινή καλλονή φορούσε ένα κόκκινο πουά τζάκετ , ενώ από μέσα ένα ασημί αθλητικό. Οι ψηλές της μπότες έδιναν ένα glam τόνο στο όλο σύνολο, ενώ η γούνινη τσάντα της και το αθλητικό της καπέλο συμπλήρωναν το look της, το οποίο παραπέμπει σε γυναίκα της Νέας Υόρκης.

Συνοδευόταν από μια φίλη της, κι όχι από τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη, ο οποίος αρέσκεται να βλέπει τη σύντροφό του σέξυ και δεν τη ζηλεύει, κάτι που είχε γνωστοποιήσει και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«∆εν µε ζηλεύει, αντίθετα µε προτρέπει να πηγαίνω στο γυµναστήριο, να προσέχω τον εαυτό µου και τη διατροφή µου. ∆εν µπορώ επίσης να πω ότι έχω αλλάξει. Ότι ήµουν κάτι άλλο όταν µε γνώρισε και στην πορεία έγινα κάτι άλλο. Πάντα µου άρεσαν οι σέξι φωτογραφίσεις. Ακόµη κι όταν ήµουν µε τον Αλέξανδρο, έχω κάνει και «Playboy». Του αρέσει να µε βλέπει σέξι, του αρέσει να είµαι ντυµένη σέξι. Οταν φοράω ρούχα που δεν µε κολακεύουν ιδιαίτερα, µπορεί να µου το πει».

Δείτε τις φωτογρφίες

Πηγή: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved