Ρένος Ρώτας-Γιώργος Παράσχος: Τους «τσακώσαμε» πάνω στη μηχανή
Gossip Cam

Ρένος Ρώτας-Γιώργος Παράσχος: Τους «τσακώσαμε» πάνω στη μηχανή

Ο Ρένος Ρώτας στη θέση του οδηγού και ο Γιώργος Παράσχος συνεπιβάτης.

Οι δύο ηθοποιοί είναι φίλοι και κάνουν αρκετή παρέα, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πηγαίνουν και για δουλειές μαζί. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε έξω από τράπεζα, ενώ όταν τον αντιλήφθηκαν χαμογέλασαν και «έπαιξαν» μαζί του.

Ο Ρένος Ρώτας αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ο Συμβολαιογράφος», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, ενώ διανύει και μια πολλή καλή περίοδο και στην προσωπική του ζωή, καθώς η σχέση του με την ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου βαίνει από το καλό στο καλύτερο, πράγμα που πιστοποιείται κι από το γεγονός ότι συγκατοικούν πια.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για την αγαπημένη του:

«Θα μου άρεσε να είναι η σύντροφός μου, η μητέρα των παιδιών μου. Θα έβγαιναν ωραία τα παιδιά. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας, γιατί και η Κλέλια σπουδάζει και έχει άλλα τρία χρόνια μπροστά της. Δεν θα γίνει κάτι στα επόμενα τρία χρόνια. Ο,τι γίνει θα γίνει μετά, αν τα καταφέρουμε και αντέξουμε».

Όσο για τον Γιώργο Παράσχο, απολαμβάνει την οικογενειακή του ζωή με τη σύζυγό του Χρύσα Κροκίδα και τα δυο τους παιδάκια, ενώ ο ίδιος είχε εξομολογηθεί ότι επιθυμεί να αποκτήσουν και τρίτο.

Δείτε τις φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved