Ο Αλέκος Συσσοβίτης σε σπάνια έξοδο-Πού πήγε;
Gossip Cam

Ο Αλέκος Συσσοβίτης σε σπάνια έξοδο-Πού πήγε;

Ο Αλέκος Συσσοβίτης δεν πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο ως θεατρόφιλος που είναι, βγήκε.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός παρακολούθησε την παράσταση «Εκπνοή», το δεύτερο μέρος από το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Πεθαίνω σαν χώρα», το οποίο είναι γραμμένο το 1978.

Μετά από πολλαπλές παρουσιάσεις προσεγγίσεις και αναγνώσεις, επίκαιρο όσο ποτέ, έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Ρούλα Πατεράκη.

Η δεύτερη παράσταση - περφόρμανς, με τίτλο Η ΕΚΠΝΟΗ, παρουσιάστηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου, στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, υπενθυμίζοντας το αναπότρεπτο ρητό: «Άνθρωποι εξαφανίστηκαν για πάντα μέσα στη νύχτα του θανάτου, μα τους θυμούνται όλοι ως τους μεγάλους ηθοποιούς της πόλης του Πειραιά».

Η συγκεκριμένη παράσταση είναι αφιερωμένη στους Βεάκη, Κατράκη, Τσαρούχη, Πικιώνη, Παπανούτσο, Κριαρά, Παπαμηχαήλ, Ροντήρη, Κουγιουμτζή, Πλωρίτη, Μαρκετάκη, Κάραλη, Διαμαντίδου.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Open tv «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», μετά από αρκετό καιρό αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο ίδιος, σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει:

«Είχα καιρό να εμφανιστώ στην τηλεόραση γιατί δεν υπήρχαν ενδιαφέρουσες προτάσεις, ούτε οικονομικά δελεαστικές. Τώρα υπήρξε μια καλή πρόταση. Επιφυλάσσομαι να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά ήταν ένα καλό σενάριο και υπήρχε η εγγύηση του Κυρίτση και του Δήμα».

Δείτε τις φωτογραφίες.

Πηγή: NDP Photo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved