Πέτρος Φιλιππίδης: Σε χαλαρές στιγμές με τη σύζυγό του Ελπίδα! (pics)
Gossip Cam

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε χαλαρές στιγμές με τη σύζυγό του Ελπίδα! (pics)

Σπάνια βλέπει κανείς τον Πέτρο Φιλιππίδη σε καθημερινές στιγμές του, ειδικά όταν συνοδεύεται από τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr όμως, στάθηκε τυχερός και απαθανάτισε το ζευγάρι σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνει τη βόλτα του στα μαγαζιά. Μαζί με μία κοινή τους φίλη, χάζεψαν στις βιτρίνες και έκαναν και κάποια ψώνια, ενώ λίγο αργότερα κατέληξαν και για έναν καφέ.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια και είχαν γνωριστεί στο θέατρο Παρκ όταν εκείνος συμμετείχε σε παράσταση ως νέος και ταλαντούχος ηθοποιός και εκείνη ανήκε στο μπαλέτο του Φωκά Ευαγγελινού.

Όπως έχει αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της η Ελπίδα, εκείνος ήταν ιδιαίτερα επίμονος στο φλερτ του, σε αντίθεση με εκείνη που ήθελε να αφοσιωθεί στη δουλειά της και την καριέρα της ως χορεύτρια.

Όμως, ο Πέτρος Φιλιππίδης ήξερε πως ήταν η γυναίκα της ζωής του και τη διεκδίκησε μέχρι να... πέσει τελικά το... απώρθητο φρούριο!

Από τότε είναι μαζί, ευτυχισμένοι, εκείνη αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και την ανατροφή του μοναχογιού της και όπως πολλές φορές έχει παραδεχτεί δημόσια, δεν το μετάνιωσε ποτέ.

Είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν άλλωστε!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved