Νάντια Μπουλέ-Γιώργος Ισαάκ: Έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι-Δεν κρύβονται πια
Gossip Cam

Νάντια Μπουλέ-Γιώργος Ισαάκ: Έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι-Δεν κρύβονται πια

Η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ βρέθηκαν στο Γκάζι.

Το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί, κι ενώ στην αρχή έκρυβε τη σχέση του, πλέον δεν το κάνει και ζει τον έρωτά του κανονικά. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Γκάζι, σε έκθεση, και ήταν ευδιάθετοι και χαλαροί.

Μάλιστα, εδώ και καιρό έχουν κάνει το επόμενο βήμα, αφού συγκατοικούν, ενώ η Νάντια Μπουλέ σε συνέντευξή της δήλωσε ότι η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που την αφορά, όχι όμως με τον καταναγκαστικό τρόπο:

«Είμαι 34, σε μια ηλικία που το θέμα της οικογένειας αντικειμενικά παίζει στο κεφάλι σου, γιατί ο χρόνος παίζει πλέον ρόλο στη ζωή σου. Είτε η απάντηση είναι “ναι, θέλω να κάνω παιδιά” είτε είναι “όχι, δεν θέλω να κάνω οικογένεια”, το θέμα είναι ότι αρχίζεις να το σκέφτεσαι. Βρίσκομαι στο “ίσως, δεν ξέρω”. Δεν νιώθω έτοιμη αυτή τη στιγμή, για προσωπικούς λόγους και δαίμονες. Αλλά φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα χτυπήσει το καμπανάκι. Πιστεύω για τις γυναίκες το καμπανάκι είναι ο χρόνος. Είναι νομοτελειακό. Μπορείς να κάνεις παιδί μέχρι ένα σημείο, αλλιώς το παίρνεις απόφαση ότι δεν κάνεις ή πας σε μια άλλη επιλογή. Δεν θέλω, όμως, να σου πω ότι φαντάζομαι τον εαυτό μου σε μια ηλικία χωρίς οικογένεια».

Δείτε τις φωτογραφίες.

Πηγή: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved