Ίον – Ολυμπία: Τρυφερές στιγμές σε νυχτερινή έξοδο μετά την αποχώρησή τους από το Power of love
Gossip Cam

Ίον – Ολυμπία: Τρυφερές στιγμές σε νυχτερινή έξοδο μετά την αποχώρησή τους από το Power of love

Ζουν το Power of love τους στην Αθήνα.

Ο Ίον και η Ολυμπία αποχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής από το σπίτι της αγάπης και πλέον ζουν τον έρωτά τους μακριά από τις κάμερες και τους συμπαίκτες τους.

Οι δυο τους μονοπώλησαν το ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η σχέση τους. Στην αρχή, ο Ίον είχε δείξει το ενδιαφέρον του στην Ολυμπία, αλλά ήθελε τον χρόνο του, με αποτέλεσμα εκείνη να προβληματίζεται για την στάση του.

Στην συνέχεια το τοπίο ξεκαθαρίστηκε, αλλά όχι για πολύ και η Ολυμπία άρχισε τ’ αντίποινα στα social media, κάτι που εκνεύριζε τον Ίον. Όμως, επειδή δεν μπορούσαν ο ένας μακριά από τον άλλο, σύντομα μίλησαν και έτσι τα ξαναβρήκαν. Όλα κυλούσαν ήρεμα για τους δυο στο σπίτι της αγάπης μέχρι το βράδυ του Gala που τ’ αγόρια ψήφισαν τον Ίον για ν’ αποχωρήσει και η Ολυμπία δήλωσε πως θέλει να τον ακολουθήσει, αφού δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει χωρίς εκείνος. Οι συμπαίκτες της το σεβάστηκαν και την ψήφισαν γι’ αποχώρηση και έτσι όταν η Ζένια δεν κέρδισε την ψήφο του κοινού, η Ολυμπία ακολούθησε τον αγαπημένο της.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ καθώς αποχωρούσαν από το Amber στο Σύνταγμα όπου βρέθηκαν για να πιούν το ποτό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved