Άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα της
Gossip Cam

Άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα της

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

Το ζευγάρι της showbiz, που πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο, δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του, ενώ ανυπομονεί να έρθει η μεγάλη μέρα.

Ο λόγος για τον Πέτρο Κουσουλό και την σύζυγό του Όλγα Ζαφειροπούλου, της οποίας η κοιλίτσα έχει αρχίσει να φαίνεται.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Top Story» του Open tv, μπορεί να εργάζεται αρκετές ώρες, αλλά πάντα φροντίζει να βρίσκεται με την οικογένειά του και να βοηθάει τη σύζυγό του.

Η Όλγα Ζαφειροπούλου είναι χαμηλών τόνων και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της τηλεόρασης και της showbiz και έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα της οικογένειάς της.

Το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας με την κόρη του, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει το δωμάτιο του νέου μέλους της οικογένειάς του.

«Είναι για τη γυναίκα μου λίγο δύσκολο. Βοηθάω όσο μπορώ, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, γιατί η Όλγα είναι στον έκτο μήνα. Η εγκυμοσύνη της ήταν σοκ. Όταν το μάθαμε, η μικρή μας ήταν τριών μηνών. Θα ζοριστούμε το καλοκαίρι, αλλά θα τα καταφέρουμε. Όλα καλά, γιατί θα μεγαλώσουν μαζί. Και τα έχουμε έτοιμα όλα. Ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια. Δύο στα δύο. Νιώθω σαν να βιώνω ντεζαβού. Λες και στη ζωή μου επαναλαμβάνεται ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αλλά στο τρίτο η γυναίκα θα με χωρίσει. Δεν το έχουμε βρει το όνομα. Από την οικογένειά μας θα επιλέξουμε μάλλον, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real.

Πηγή φωτογραφιών: papadakispress

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved