Γιώργος Μαζωνάκης: Χαμός στο φινάλε των εμφανίσεών του
Gossip Cam

Γιώργος Μαζωνάκης: Χαμός στο φινάλε των εμφανίσεών του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στην αθηναϊκή νύχτα.

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται με την Άντζελα Δημητρίου και το Νίκο Κουρκούλη χαρίζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές στον κόσμο που επιλέγει να τους απολαύσει.

Το βράδυ της Παρασκευής τον επισκέφθηκε η Αμαρυλλίς και ο τραγουδιστής όταν την εντόπισε κατέβηκε από τη σκηνή, πήγε στο τραπέζι της και τραγούδησε από εκεί. Μάλιστα, τραγούδησαν και παρέα, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες, οι οποίοι φάνηκε να απολαμβάνουν αυτήν την ευχάριστη έκπληξη.

Οι δυο τους έχουν αμοιβαία συμπάθεια και αλληλοσεβασμό, ενώ η τραγουδίστρια επιλέγει πολλές φορές τα κέντρα στα οποία εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ίσως τον ερχόμενο χειμώνα τους δούμε και μαζί επί σκηνής…ποιος ξέρει!

Δείτε τις φωτογραφίες, όπου απαθανατίστηκε με την παρεα του και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Πρόσφατα ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι. Παρουσιάζεται με ένα ξεχωριστό official lyric video σε σκηνοθεσία των Θάνου Γκομόζια και Βασίλη Αντωνιάδη που έχει τα χαρακτηριστικά της ενέργειας και της δύναμης του Γιώργου Μαζωνάκη.

Το «Οινόπνευμα Φτηνό» συναντά τις πρόσφατες πολύ μεγάλες επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη, «Ένα Θαύμα» και «Αγαπώ Σημαίνει», στο νέο album του που θα κυκλοφορήσει από τη Minos - EMI a Universal Music Company, τη Δευτέρα 6 Μαΐου, με γενικό τίτλο «Αγαπώ Σημαίνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved