Τολμηρές σκηνές σε θεατρική παράσταση – Η πρεμιέρα και τα στιγμιότυπα από το έργο (photos)
Gossip Cam

Τολμηρές σκηνές σε θεατρική παράσταση – Η πρεμιέρα και τα στιγμιότυπα από το έργο (photos)

H θεατρική παράσταση έκανε την πρεμιέρα της και ήταν τα πράγματα λίγο παραπάνω αποκαλυπτικά.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης πρωταγωνιστόυν στο έργο «Ο κύκλος του έρωτα» και κατάφεραν να γεμίσουν το θέατρο και να καταχειροκροτηθούν από το κοινό.

Ωστόσο οι ηθοποιοί είχαν κάποιες αποκαλυπτικές σκηνές με τα ρούχα τους σιγά-σιγά να βγαίνουν από πάνω τους.

Λίγα λόγια για το έργο

Δέκα ζευγάρια σε μια σκυταλοδρομία σεξουαλικών συναντήσεων. Στη ζωή αλλά και στη σκηνή του ΔΘΠ. Από την αποπλάνηση, στην ερωτική συνεύρεση και τον αποχωρισμό μια ανάσα μόνο.

Ο Κύκλος του Έρωτα έχει σαν κεντρική υπόθεση τις αλλεπάλληλες ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ προσώπων όλων των κοινωνικών τάξεων. Δέκα ζευγάρια στη Βιέννη, παλεύουν με τα όρια που θέτουν η κοινωνική θέση, ο πλούτος και η ερωτική και συζυγική πίστη. Όλα ξεκινούν από μια φτωχή πόρνη και καταλήγουν πάλι σ’ αυτήν. Κάθε διαδοχική σκηνή παίρνει ένα δραματικό πρόσωπο από την προηγούμενη και το εισάγει στην επόμενη εικόνα. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, όλοι οι χαρακτήρες είναι ασαφώς συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

Η αιώνια εναλλαγή συντρόφων, είτε αποτυπώνει τη σεξουαλική υποκρισία της Βιέννης του 19ου αι. είτε την ασέξουαλ εξάπλωση στο εδώ και το τώρα. Το σεξ ή το «α-σεξ» είναι το βρώμικο μυστικό. Σήμερα δεν σοκάρει η ερωτική επιθυμία αλλά η έλλειψή της.

Οι δομές μιας ολόκληρης κοινωνίας που «εκπορνεύεται», ναρκισσεύεται, ερωτοτροπεί, κομπάζει και ηθικολογεί ακτινογραφώντας τη «νόσο» της μέσα από το πρίσμα της ερωτικής επιθυμίας.

Το έργο φαίνεται να διατηρεί αναλλοίωτη την γαργαλιστική επικινδυνότητά του παρότι οι κοινωνικές μάσκες έχουν φαινομενικά αλλάξει μορφή.

Δείτε την ακόλουθη gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved