Βραδινή έξοδος μετά από καιρό για τον Λιάγκα – Με ποια κυρία ποζάρει για selfie; (photos)
Gossip Cam

Βραδινή έξοδος μετά από καιρό για τον Λιάγκα – Με ποια κυρία ποζάρει για selfie; (photos)

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να νυχτοπερπατήσει και είχε την ευκαιρία να συναντήσει φίλους και να απολαύσει τη βραδιά του... 

Το γεγονός ότι απέχει από την τηλεόραση, του επιτρέπει να διασκεδάζει χωρίς να σκέφτεται το πρωινό ξύπνημα, που μέχρι πρότινος του επέβαλε η καθημερινότητά του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής παρευρέθηκε σε πάρτυ γενεθλίων πολύ δημοφιλούς κυρίας και οι δυο τους πόζαραν μαζί, βγάζοντας selfie, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει χαρούμενους και σε πολύ καλή διάθεση.

Πρόσφατα, η έντονη φημολογία που τον θέλει να απομακρύνεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τον έκανε να απαντήσει, καταθέτοντας τη δική του οπτική, η οποία ακολουθεί στο παρακάτω κείμενο.

«Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή. Το τι ανακρίβειες γράφονται πάλι για μένα… χωρίς εμένα. Κύριοι συνάδελφοι το ότι δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό δεν είναι αδυναμία αλλά σεβασμός» έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε «Επίσης, το κινητό μου είναι πάντα ανοικτό. Τέλος, το πόσες χυλόπιτες έχω ρίξει στον ύπνο μου στη Σαρλιζ Θιρον δε λέγεται. Άσχετα αν εκείνη φαντάζομαι πως δε με θέλει…», κοινοποίησε στα social media ο παρουσιαστής.

Δείτε με ποια κυρία λοιπόν ποζάρει ο Γιώργος Λιάγκας στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved