Ο φακός «τσάκωσε» ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz σε μίνι διακοπές του στην Κρήτη (photos)
Gossip Cam

Ο φακός «τσάκωσε» ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz σε μίνι διακοπές του στην Κρήτη (photos)

Είναι ερωτευμένοι εδώ και πέντε μήνες και προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα, όμως δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι... 

Έχουν προφανώς αποφασίσει να κρατήσουν τις όμορφες στιγμές τους μόνο για τους ίδιους μόνο που μερικές φορές δεν τα καταφέρνουν, αφού οι παπαράτσι παραμονεύουν.

Αυτή τη φορά, ο φακός τους απαθανάτισε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, με εκείνη να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της και να απολαμβάνει μαζί του την ηλιόλουστη μέρα στους δρόμους του Ρεθύμνου, μιας πόλης που λάτρεψαν με το που την αντίκρισαν. Γι' αυτό και θέλησαν να την εξερευνήσουν μαζί.

Το ζευγάρι είναι πολύ διακριτικό και δεν επιθυμεί να απασχολεί με την προσωπική του ζωή, διατηρώντας χαμηλό προφίλ ενώ σπανίως πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις. Η γνωστή κυρία της showbiz ήταν πολύ απλά ντυμένη, έχοντας επιλέξει ένα μακρύ αέρινο φόρεμα, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της πάνω, αφού η θερμοκρασία ήταν σε υψηλά επίπεδα.

Στους πέντε μήνες που είναι μαζί η όμορφη παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας δείχνουν να έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα όπως είναι τα ταξίδια. Μάλιστα, ήδη έχουν επισκεφτεί την Ιταλία για μία μίνι ερωτική απόδραση, προορισμό που λατρεύουν και οι δύο.

Ο έρωτάς τους μπορεί να είναι σχετικά στην αρχή του, όμως οι δυο τους φροντίζουν να κάνουν πράγματα που τους «δένουν» σαν ζευγάρι αφού θέλουν να μοιράζονται στιγμές που τους χαροποιούν

Δείτε για ποιους πρόκειται στις παρακάτω φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved