Γκότσης-Σαλταφερίδου: Αχώριστοι και στις πρώτες βουτιές τους για φέτος! (exclusive photos)
Gossip Cam

Γκότσης-Σαλταφερίδου: Αχώριστοι και στις πρώτες βουτιές τους για φέτος! (exclusive photos)

Μπορεί τόσο ο Ηλίας Γκότσης, μεγάλος νικητής του δεύτερου Survivor όσο και η Εύη Σαλταφερίδου να μην έχουν αναφερθεί ούτε μία φορά στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, όμως οι δυο τους συνεχίζουν να είναι αχώριστοι! 

Ρεπορτάζ: Σάββας Μπίτζας

Οι δυο τους οι οποίοι γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι περιπέτειας, φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά από τότε και πλέον δεν κάνουν... βήμα ο ένας μακριά από τον άλλον.

Και μπορεί τόσο η όμορφη γυμνάστρια όσο και ο νικητής του Survivor 2 να αποφεύγουν όσο μπορούν τα φώτα της δημοσιότητας και τους φωτογραφικούς φακούς, όμως υπάρχουν και εκείνες οι... άτυχες στιγμές που μπορεί να τους "εντοπίσει" ο φακός του gossip-tv.gr σε χαλαρές στιγμές τους να απολαμβάνουν σε ξαπλώστρες σε παραλία της Αττικής τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο Ηλίας και η Εύη έδειχναν να έχουν αφεθεί στα χάδια του ήλιου, απολαμβάνοντας και την παρέα μίας φίλης τους που βρισκόταν στην παρέα. Μάλιστα, εκείνος κάποια στιγμή πήρε το κινητό του και άρχισε να βγάζει selfies με τις κοπέλες, έχοντας όμως πάντα δίπλα του την Εύη.

Λίγο αργότερα οι τρεις τους σηκώθηκαν και μπήκαν στη θάλασσα για μία βουτιά, με την Εύη να μοιάζει σαν να κρυώνει λίγο μιας και μπορεί το θερμόμετρο να έχει πάρει την ανηφόρα, όμως συνεχίζει να είναι κρύο το νερό.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από την θαλασσινή απόδραση του ζευγαριού σε παραλία της Αττικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved