Μανίκας-Αλεξάνδρου-Σόμμερ: O ένας πιο stylist από τον άλλον (photos)
Gossip Cam

Μανίκας-Αλεξάνδρου-Σόμμερ: O ένας πιο stylist από τον άλλον (photos)

Ο Γιώργος Μανίκας, ο Κώστας Σόμμερ και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκαν σε εγκαίνια και εντυπωσίασαν.

Οι τρεις άντρες παρευρέθηκαν σε εγκαίνια πιτσαρίας και εντυπωσίασαν με τις στυλιστικές τους επιλογές.

Ο Γιώργος Μανίκας με τζιν και t-shirt είχε το απόλυτο street look, το οποίο του ταιριάζει αδιαμφισβήτητα, όπως και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αλλά σε γκρι χρωματισμούς. Ο Κώστας Σόμμερ από την άλλη κινήθηκε σε κάτι πιο κυριλέ, με πουκάμισο και chino παντελόνι.

Οι τρεις τους πόζαραν στον φακό και χάρισαν το χαμόγελό τους, ενώ έδειχναν να διασκεδάζουν την κοινή τους νυχτερινή συνύπαρξη.

Με απόλυτη επιτυχία και με πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια του πρώτου dine in καταστήματος της L’ Artigiano στην περιοχή της Ακρόπολης.

Ειδικότερα, το «παρών» στην εκδήλωση της έδωσαν αξιόλογοι δημοσιογράφοι και σημαντικά ονόματα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, οι οποίοι θαύμασαν το μοντέρνο χώρο και τον ξεχωριστό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του καταστήματος ενώ παράλληλα απόλαυσαν μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, με πρωταγωνιστές τις λαχταριστές πίτσες και τις μοναδικές μακαρονάδες. Ανάμεσά τους διακρίναμε τους : Δέσποινα Καμπούρη, Ρένο Ρώτα, Νόνη Δούνια, Γιάννη Σπαλιάρα, Βασίλειο Κωστέτσο, Βίκυ Κάβουρα, Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Στην πιο ατμοσφαιρική γειτονιά της Αθήνας, μικροί και μεγάλη έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που εγγυώνται τόσο οι ποιοτικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η L’ Artigiano όσο και ο ξεχωριστός και απόλυτα φιλόξενος χώρος του πρώτου dine in καταστήματος της εταιρείας.

Η αισθητική του καταστήματος αλλά και τα εμπνευσμένα και μοντέρνα πιάτα της L’Artigiano ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους και έδωσαν το έναυσμα της νέας διαδρομής της εταιρείας στο χώρο των dine in καταστημάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved