Lindsay Lohan: Η προσπάθεια της να ανέβει σε φουσκωτό στην Μύκονο (photos)
Gossip Cam

Lindsay Lohan: Η προσπάθεια της να ανέβει σε φουσκωτό στην Μύκονο (photos)

Μύκονος: Η Lindsay Lohan για μία ακόμη χρονιά στο νησί των ανέμων. Η Χολιγουντιανή σταρ έχει λατρέψει το Κυκλαδίτικο νησί και έρχεται κάθε χρόνο για περάσει το καλοκαίρι της. 

Ήταν να μην έρθει στην Μύκονο! Από εκείνη την ημέρα που πάτησε το πόδι της στο νησί, η Lindsay Lohan δεν μπορεί να περάσει καλοκαίρι μακριά της.

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στο νησί από τα τέλη Ιουνίου και μένει, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, σχεδόν μέχρι και το τέλος Αυγούστου.

Η Lohan έχει αγαπήσει τόσο την Μύκονο που είχε προαναγγείλει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram τη δημιουργία ενός reality show το οποίο θα γυριζόταν στο νησί των ανέμων. Μάλιστα είχε ήδη γυρίσει και το τρέιλερ αλλά όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες το γυρίσματα του reality δε πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Lohan στο νησί με την παρέα της.

Η ηθοποιός φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό επέλεξε να ανέβει, με τη βοήθεια των ανδρών ασφαλείας της, σε ένα φουσκωτό και να απολαύσει το μπάνιο της μακριά από τους αδιάκριτους φωτογραφικούς φακούς των παπαράτσι και των λουόμενων.

Δείτε τις φωτογραφίς στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved