Η σύζυγος διεθνούς άσου του ποδοσφαίρου άναψε φωτιές στη Μύκονο με τις εμφανίσεις της (photos)
Gossip Cam

Η σύζυγος διεθνούς άσου του ποδοσφαίρου άναψε φωτιές στη Μύκονο με τις εμφανίσεις της (photos)

Μύκονος: Το κυκλαδίτικο νησί δε σταματά να υποδέχεται celebrities διεθνούς βεληνεκούς και κυρίες που με τις εμφανίσεις τους ανεβάζουν κι άλλο τις θερμοκρασίες.

Άλλο ένα διάσημο ζευγάρι λοιπόν επέλεξε τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές του και οι paparazzi απαθανάτισαν στιγμές τους με τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Εκείνος άσος της Μπαρτσελόνα με καλή πορεία και επιτυχίες. Εκείνη μοντέλο και σχεδιάστρια και με αναλογίες που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Η μελαχρινή καλλονή απαθανατίστηκε με κοντό τζιν σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και λευκό μπλουζάκι που κάλυπτε μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Τα μαλλιά της ήταν λιτά και η ίδια περπατούσε με χάρη, γεγονός που την έκανε ακόμα πιο γοητευτική.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω Instagram, όταν μια φωτογραφία εκείνης άρεσε στον ποδοσφαιριστή, της έκανε like και κάπως έτσι ξεκίνησαν να συνομιλούν μέσω των social media, δημιουργώντας σχέση. Από το 2014 λοιπόν μέχρι σήμερα η Αμερικανίδα καλλονή και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι μαζί.

Στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ αποκαλύπτεται το ζευγάρι και γίνεται αντιληπτός ο λόγος για τον οποίο στη Μύκονο το θερμόμετρο έχει συνεχώς ανοδική πορεία…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved