Κάβουρα – Λιάγκας: Οι φωτογραφίες τους από τη Μύκονο και το τέλος της παρεξήγησης (Photos)
Gossip Cam

Κάβουρα – Λιάγκας: Οι φωτογραφίες τους από τη Μύκονο και το τέλος της παρεξήγησης (Photos)

Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Λιάγκας: Η παρεξήγηση, όπως όλα δείχνουν λύθηκε και πλέον απολαμβάνουν μαζί τις βουτιές τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε στη Μύκονο τον Γιώργο Λιάγκα παρέα με τη Βίκυ Κάβουρα να περνούν μαζί όμορφες στιγμές στην παραλία κάτω από τον «καυτό» ήλιο.

Η ηθοποιός πριν μερικές ημέρες μιλώντας στην κάμερες για την εν λόγω συνάντηση στο νησί των ανέμων και την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί πριν καιρό, είπε:

«Με τον Γιώργο Λιάγκα ήμασταν σε ένα event καλεσμένοι, είμαστε μια χαρά. Μιλήσαμε λίγο γιατί είχαμε μια παρεξήγηση στο παρελθόν, τα βρήκαμε και όλα καλά, αυτό έχω να πω μόνο» ενώ σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν στο πλευρό του παρουσιαστή στο νέο του επαγγελματικό βήμα, η Βίκυ Κάβουρα έχει ξεκαθαρίσει πως: «Δεν θα είμαι στη νέα του εκπομπή, εγώ συνεχίζω στο OPEN με τον Νίκο Κοκλώνη».

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε στην ίδια παραλία με τον γοητευτικό παρουσιαστή, και συγκεκριμένα στο Pasaji στον Ορνό και έτσι είχαν την ευκαιρία να τα πουν.

Εκεί βέβαια που αξίζει να σταθούμε είναι στην υπέροχη σιλουέτα της Βίκυς, η οποία όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα.


Δείτε τις φωτογραφίες της συνάντησής τους στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved