Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το παντρεμένο ζευγάρι (photos)
Gossip Cam

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το παντρεμένο ζευγάρι (photos)

Δε συνηθίζουν να πραγματοποιούν κοσμικές εμφανίσεις, όμως αυτή τη φορά πήγαν στο Ηρώδειο και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, όμως δεν επιθυμεί να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή, γι’ αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες και επιλεκτικές.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο Ηρώδειο, καθώς βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την όπερα «Alcina».

Ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι, ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στον φακό των φωτογράφων και να χαρίσουν τα χαμόγελά τους.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ εκείνος είχε αποκαλύψει ότι σε παράσταση-μονόλογο του Ρεμπό όπου και συνυπήρξαν δεν ήταν όλα ρόδινα.

«Εκεί βγάλαμε λίγο τα μάτια μας, τσακωνόμασταν. Έφευγα από την πρόβα, πήγαινα δίπλα κι έπινα ένα ποτό για να μου περάσει. Τσατιζόταν, μου έλεγε «θέλω να κάνεις αυτό» είχε δηλώσει ο ηθοποιός για τη σύζυγό του.

Γνωρίστηκαν το 2000 όταν εκείνη πέρασε από casting τον ηθοποιό σύζυγό της κι εκείνος είχε αναφερθεί στην γνωριμία τους, λέγοντας:

«Από το 2000 που µε επέλεξε σε κάστινγκ µιας ταινίας. Ολα ξεκίνησαν από θαυµασµό και έπειτα ήρθαν ο έρωτας και η αγάπη που µας κρατούν γερά µαζί. Είναι ένα ξεχωριστό, «ακριβό» πλάσµα στη ζωή µου».

Δείτε το ζευγάρι στην κοινή του εμφάνιση, αλλά και άλλους ακόμη επωνύμους που βρέθηκαν στο Ηρώδειο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved