Παιδιά, ήρεμα… Σας βλέπουν! (photos)
PHOTOS

Παιδιά, ήρεμα… Σας βλέπουν! (photos)

Το ζευγάρι είναι στη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός το απαθανάτισε πιο διαχυτικό από ποτέ!

Απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων και είναι ερωτευμένοι στο full, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τους απεικονίζουν σε τρυφερά ενσταντανέ.

Εκείνος είναι Ιταλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος παίζει στην Paris Saint-Germain κι εκείνη διάσημο μοντέλο με ρίζες από Γαλλία, Μαρόκο και Αλγερία. Όλα αυτά τα DNA συνέθεσαν αυτό το καλλίγραμμο κορμί και μία καλλονή που δείχνει να έχει πάρει τα μυαλά του άσου των γηπέδων.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε παραλία της Μυκόνου να κάνουν τις βουτιές τους και να φιλιούνται με πάθος, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Εκείνος ήταν τόσο παθιασμένος και ασυγκράτητος, που δεν μπορούσε να αντισταθεί στις juicy καμπύλες της συντρόφου του η οποία με τη σειρά της έδειχνε να απολαμβάνει τα ερωτικά παιχνίδια του συντρόφου της.

Η εν λόγω κυρία μπήκε στη ζωή του ενώ εκείνος ήταν δεσμευμένος. Όταν την πρωτογνώρισε, όμως, δεν υπήρχε καμία άλλη γυναίκα για εκείνον! Χώρισε την προηγούμενη σχέση του ενώ ήδη βρισκόταν σε σχέση με το εξωτικό μοντέλο, επτά ολόκληρους μήνες. Η πρώτη τους συνάντηση είχε γίνει σε εστιατόριο κι όταν την αντίκρυσε έμεινε θαμπωμένος από την εντυπωσιακή της παρουσία.

Δείτε τους σε... ερωτικά παιχνίδια στις ακόλουθες φωτογραφίες…

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY