Σπάνια δημόσια εμφάνιση για ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz (photos)
Gossip Cam

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz (photos)

Δε συνηθίζουν να κάνουν συχνές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο αυτή τη φορά επέλεξαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Βεάκειο θέατρο.

Εκείνος είναι πασίγνωστος ηθοποιός με σπουδαία πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Ενώ έχει αποτελέσει... κρυφό πόθο για κάθε Ελληνίδα. Όμως, είναι δεσμευμένος με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του.

Δεν έχει βέβαια στα πλάνα του τον γάμο, αφού για εκείνον ο θεσμός δεν είναι στις προτεραιότητές του.

«Στο θέμα του γάμου εκ των πραγμάτων συνειδητοποίησα ότι δεν νομίζω πως κάνω. Δεν είμαι άνθρωπος για γάμο. Βλέποντας τον γάμο με την έννοια της συμβίωσης δεν κάνω! Σε βαθμό κακουργήματος!

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβιώνει κανείς με έναν άνθρωπο, διότι είμαστε διαφορετικά πλάσματα, έχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες. Τα μόνα που θα μπορούσαν να κρατήσουν μια σχέση -είτε με γάμο είτε χωρίς- είναι η αγάπη και ο έρωτας. Ο έρωτας συνήθως μετά από ένα διάστημα ξεπερνιέται, για να μην πω ότι τελειώνει, άρα μένει η αγάπη. Αν υπάρχει η αγάπη, μπορούν δύο άνθρωποι να συμβιώνουν, αν όμως κι αυτό είναι μέτριο, τότε η σχέση θα διαλυθεί», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Για εκείνον το συναίσθημα του έρωτα είναι αυτό που έχει σημασία και αρκεί.

«Χωρίς έρωτα δεν μπορεί κανείς να ζήσει. Όταν κάποιος είναι ερωτευμένος είναι διαφορετικός, φωτεινός, όμορφος, ζει, μιλάει με τους ανθρώπους. Ένας άνθρωπος χωρίς έρωτα είναι κατσούφης, περίεργος, δύσκολος. Με τον έρωτα λάμπεις».

Δείτε για ποιο ζευγάρι πρόκειται στις ακόλουθες φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved