Λίλα Μπακλέση: Με δάκρυα στα μάτια στη σκηνή του θεάτρου (photos)
Gossip Cam

Λίλα Μπακλέση: Με δάκρυα στα μάτια στη σκηνή του θεάτρου (photos)

H Λίλα Μπακλέση κι ο Κωνσταντίνος Μπιμπής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο κηποθέατρο Παπάγου και καταχειροκροτήθηκαν.

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» και εντυπωσίασαν όλους όσοι παρευρέθηκαν στο θέατρο Παπάγου και παρακολούθησαν το εν λόγω έργο.

Το πάθος, η ενέργεια, η αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και η υποκριτική τους ικανότητα ενθουσίασαν το κοινό κι έτσι έλαβαν ένα θερμό χειροκρότημα, ενώ όπως θα δείτε στις ακόλουθες φωτογραφίες συγκινήθηκαν και βούρκωσαν επί σκηνής.

Λίγα λόγια για το έργο:

Τέλη των 80ς, αρχές των 90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, μεγαλώνουν, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα». Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα – όπως συνηθίζει – επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες όμως ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις επιλογές που έχουν κάνει στις ζωές τους, ανάμεσά τους, εξακολουθεί να καίει μια πυρκαγιά άγρια.

Η ιστορία των «κάτω απ’ τ’ αστέρια» είναι γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, τρυφερότητα και απόρριψη, σύγκρουση και νοσταλγία. Είναι η τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Είναι η συνάντηση που χρωστούσε ο Νικολής στην Μένια και η Μένια στον Νικολή!

Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.

Δείτε φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved