A.Τσιλιμπίου: Η Μαρία από το «Νησί» μεγάλωσε! Δείτε τη με μαγιό και χωρίς ρετούς στη Μύκονο (photos)
Gossip Cam

A.Τσιλιμπίου: Η Μαρία από το «Νησί» μεγάλωσε! Δείτε τη με μαγιό και χωρίς ρετούς στη Μύκονο (photos)

Η Αναστασία Τσιλιμπίου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις παίζοντας σε πολύ μικρή ηλικία τη Μαρία από «Το Νησί» και τώρα κάνει το ίδιο με τις εμφανίσεις της με μαγιό στη Μύκονο!

Η νεαρή ηθοποιός αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Ίβο, έναν πολλά υποσχόμενο νεαρό στον κόσμο της τεχνολογίας -είναι tech expert- ο οποίος μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αμερική.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί και πέρυσι στο νησί για διακοπές καθώς είναι ο αγαπημένος τους προορισμός. Φέτος, οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή εκεί, άλλοτε μαζί και άλλοτε χωριστά καθώς τούς αρέσει να δίνουν χώρο ο ένας στον άλλον.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr πάντως, εντόπισε μόνη της την όμορφη ηθοποιό στο Pasaji στον Ορνό της Μυκόνου να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στην πισίνα.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, η Αναστασία έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση και να χαίρεται κάθε στιγμή της κάτω από τον καυτό ήλιο, λίγο πριν κάνει τη βουτιά της στην πισίνα.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της χωρίς ίχνος ρετούς...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved