Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι σκαφάτες διακοπές τους με τους κουμπάρους τους (photos)
Gossip Cam

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι σκαφάτες διακοπές τους με τους κουμπάρους τους (photos)

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζουν τις όμορφες διακοπές τους στη Μύκονο, μόνο που τώρα απολαμβάνουν τις βουτιές τους από πολυτελές σκάφος μαζί με τους κουμπάρους τους Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου!

Το ζευγάρι, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μακριά από την Ελλάδα, λόγω του Survivor όπου έπρεπε να ζήσουν στον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψαν για να μυρίσουν και να γευτούν όλα όσα έχουν να κάνουν με την πατρίδα.

Και φυσικά, δεν διαπραγματεύονταν για τις διακοπές τους άλλον προορισμό εκτός από τη Μύκονο.

Έτσι, βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Δεν είναι όμως μόνοι αλλά μαζί με ένα ζευγάρι με το οποίο κάνουν πολύ καλή παρέα και με το οποίο πλέον, μετά την κουμπαριά τους, τούς συνδέουν πολύ περισσότερα.

Τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη και την σύζυγό του Μαρίνα Βερνίκου. Είναι πολύ δεμένη παρέα και φυσικά ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρέα πάνω στα decks θαλαμηγού να απολαμβάνουν τον ήλιο, λίγο πριν κάνουν βουτιές μεσοπέλαγα απολαμβάνοντας κουβεντούλα και πειράγματα μέσα στο νερό.

Δείτε την gallery με φωτογραφίες των δύο ζευγαριών πάνω στο σκάφος...

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved