Ευρυδίκη Νικολάου: Όμορφη και sexy φωτογραφήθηκε για το νέο της single (photos)
Gossip Cam

Ευρυδίκη Νικολάου: Όμορφη και sexy φωτογραφήθηκε για το νέο της single (photos)

H Ευρυδίκη Νικολάου πραγματοποίησε φωτογράφιση για το νέο της single και ήταν εντυπωσιακή.

Η ταχύτατα ανερχόμενη ερμηνεύτρια φωτογραφήθηκε από τον μοναδικό Κώστα Αυγούλη για το νέο της cd single που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη από τη Heaven Music.

Η Ευρυδίκη Νικολάου, η χαρισματική νεαρή τραγουδίστρια που ξεχωρίζει για την γνήσια λαϊκή φωνή της, μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στο “Fever” παρέα με τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Έλλη Κοκκίνου και τον Δήμο Αναστασιάδη, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της με την κυκλοφορία του τέταρτου κατά σειρά single της που θα κυκλοφορήσει τον φετινό Σεπτέμβρη.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια που γνωρίσαμε δισκογραφικά από τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού “Τι ώρα να ναι” σε μουσική και στίχους των αγαπημένων Πάνου Καπίρη και Σπύρου Γιατρά αντίστοιχα, πόζαρε στον φακό του κορυφαίου φωτογράφου Κώστα Αυγούλη σε μια one of a kind φωτογράφιση που αναμένεται να συζητηθεί! Το styling για τις ανάγκες της φωτογράφισης επιμελήθηκε ο Διονύσης Κολποδίνος, το hair styling ο Χρύσανθος Σμυρναίος ενώ το make up η γνωστή make up artist Βάσω Νακοπούλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved