Τα κορίτσια του Power of Love σε... Summer Edition! Το... τερμάτισαν με τα καυτά μπικίνι τους (pics)
Gossip Cam

Τα κορίτσια του Power of Love σε... Summer Edition! Το... τερμάτισαν με τα καυτά μπικίνι τους (pics)

Το φετινό καλοκαίρι θα μείνει... αξέχαστο για τις... ορδές καυτών κοριτσιών που έκαναν την εμφάνισή τους στη Μύκονο και προκάλεσαν... πανικό! Ειδικά τα κορίτσια που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love

Και ποια δεν φωτογραφήθηκε στον Ορνό στο Pasaji από τα κορίτσια του ριάλιτι αγάπης, τόσο το περυσινό όσο και το φετινό.

Η Ζένια Σολδάτου μας... μάγεψε με το καυτό μαύρο μπικίνι της, ο "καύσωνας" Στέλλα Μιζεράκη έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην παραλία (και όχι μόνο), η Κυριακή Τσανικίδη... σκανδάλισε με το μικροσκοπικό μπικίνι της, η Βίβιαν Τσίμιλα που είχαμε καιρό να δούμε, προκάλεσε... ταραχές με το κίτρινο μαγιό της, ενώ η Χριστίνα Γούλα σαγήνευσε τον φωτογραφικό φακό με τις σέξι πόζες της στην παραλία. Από την πλευρά της η Ρεγγίνα Γκαϊνά έκανε και εκείνη τη... ζημιά της ενώ η Ρένια Τσακίρη, η οποία βρέθηκε στο νησί με τον αγαπημένο της Παύλο Τερζόπουλο με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο παιχνίδι, έμοιαζε να είναι στα καλύτερά της!

Όλες τους ήταν... υπέροχες και η μία πιο σέξι από την άλλη. Καμία σχέση με το πώς τις είχαμε συνηθίσει μέσα στο παιχνίδι. Όχι πως εκεί δεν έβγαζαν προς τα έξω το σεξαπίλ που διαθέτουν αλλά άλλο είναι να τις βλέπεις σε ένα τηλεοπτικό στούντιο και άλλο χαλαρές και με τα μπικίνι τους σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού των Ανέμων.

Δείτε τις στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved