Και ο Πετρετζίκης θέλει τη Μύκονό του (Photos)
Gossip Cam

Και ο Πετρετζίκης θέλει τη Μύκονό του (Photos)

Ανάρπαστα τα πιάτα του Άκη Πετρετζίκη… ανάρπαστος και ο ίδιος.

Ο Άκης Πετρετζίκης, το Σαββατοκύριακο 29 - 30 Ιουνίου, ολοκλήρωσε την επιτυχημένη συνταγή του «Kitchen Lab», για φέτος, και ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν.

Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές, κατά μέσο όρο, παρακολούθησαν την εκπομπή μαγειρικής του Alpha χαρίζοντάς της την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Έχοντας λοιπόν το κεφάλι του ήσυχο και μάλιστα σε μια περίοδο που και η προσωπική του ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο, ο Άκης έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για… Μύκονο!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε να απολαμβάνει τη βόλτα του στα σοκάκια του νησιού και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν το στιλ του είναι τόσο μοναδικό όσο και τα πιάτα του!

Φήμες θέλουν τον γοητευτικό σεφ να είναι και πάλι ερωτευμένος αφού τις τελευταίες ημέρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με την καλλονή Μιρένια Παπαδιονυσίου.


Οι δυο τους βρέθηκαν στην Κεφαλλονιά με την Μιρένια να φουντώνει τις φήμες ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί στο φακό.

Δείτε τον να κάνει βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved