Οι ερωτικές διακοπές γνωστού τραγουδιστή με τη νέα του σύντροφο στα Κουφονήσια! (photos)
Gossip Cam

Οι ερωτικές διακοπές γνωστού τραγουδιστή με τη νέα του σύντροφο στα Κουφονήσια! (photos)

Θέλει η προσωπική του ζωή να φυλάσσεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι σεβαστό! Έλα όμως που ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε σε τρυφερές στιγμές τους σε παραλία στα Κουφονήσια... 

Ο εν λόγω τραγουδιστής, από τότε που γνωρίζει επιτυχία -η οποία ομολογουμένως είναι μεγάλη, ειδικά τα τελευταία χρόνια- έχει καταφέρει να κρατήσει καλά προφυλαγμένη την προσωπική του ζωή, αν και πάντα κάποιοι τη θεωρούσαν... πικάντικη και παρακολουθούσαν κάθε κίνησή του προκειμένου να βγάλουν... λαυράκι!

Ο ίδιος όμως, δεν έδωσε ποτέ τροφή για σχόλια, ούτε έδειξε να επιζητά τη δημοσιότητα με αυτόν τον τρόπο. Του αρέσει να μιλάει μόνο με τα τραγούδια και τους στίχους του και να κρατά κάθε τι προσωπικό μακρυά από τη δημοσιότητα.

Προσφάτως όμως, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε χαλαρές ερωτικές διακοπές με τη νέα του σύντροφο, την ταυτότητα της οποίας έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφή. Πέρυσι τον Οκτώβριο στο Happy Day είχε αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για τη χορεύτρια του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν εκείνο το διάστημα ο τραγουδιστής, ονόματι Έλενα.

Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ποτέ τη φήμη αυτή, μένοντας για ακόμα μία φορά πιστός στην απόφασή του να μην βγάζει τα εν οίκω, εν δήμω!

Πάντως, το ζευγάρι έδειξε να απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές του στα πανέμορφα Κουφονήσια, όπου και ξημεροβραδιαζόταν στην παραλία για να δροσίζεται στα καταγάλανα νερά και να μαυρίζει κάτω από τον καυτό ήλιο.

Δείτε για ποιους πρόκειται στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved