Έχετε δει τη Μαστροκώστα στα 48 της με μαγιό και χωρίς ρετούς; Θα πάθετε πλάκα! (photos)
Gossip Cam

Έχετε δει τη Μαστροκώστα στα 48 της με μαγιό και χωρίς ρετούς; Θα πάθετε πλάκα! (photos)

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι άκρως εντυπωσιακή γυναίκα και δεν χρειάζεται καμία παρέμβαση από το photoshop για να βελτιώσει την εικόνα της στις φωτογραφίες. 

Αυτό το διάστημα η ίδια κι ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική, φυσικά μαζί με την κορούλα τους. Κάνουν τα μπάνια τους σε όμορφες παραλίες, ξεκουράζονται από την απαιτητική τους καθημερινότητα στην Αθήνα και χαίρονται την οικογενειακή θαλπωρή.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια σε εξόρμησή της, με το ζευγάρι να είναι διαχυτικό και να εκδηλώνει χωρίς δισταγμό τον έρωτά του, αδιαφορώντας ίσως για κάποια αδιάκριτα βλέμματα που ενδεχομένως να υπήρχαν γύρω τους.

Ποιο όμως από αυτά τα αδιάκριτα βλέμματα θα μπορούσε να... κρατηθεί μακριά από τη Γωγώ Μαστροκώστα η οποία συνεχίζει να διατηρεί τέλειες αναλογίες.

Στις ακόλουθες φωτογραφίες απεικονίζεται χωρίς ίχνος ρετούς, με την ίδια να δείχνει πως πράγματι είναι σε πολύ καλή φόρμα. Σαφώς, το γεγονός ότι γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή της αποτελεί κύριους παράγοντες για ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Όλα είναι δυνατά λοιπόν αν υπάρχει θέληση και στόχος! Δε συμφωνείτε;

Δείτε τη Γωγώ Μαστροκώστα και θα καταλάβετε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved