Η Καραβάτου με τα παιδιά της, όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει (pics)
Gossip Cam

Η Καραβάτου με τα παιδιά της, όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει (pics)

Μία ηλιόλουστη μέρα στην Αθήνα είναι ό,τι πρέπει για τους γονείς να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους και η Κατερίνα Καραβάτου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Τώρα που όλοι μπαίνουμε σε ρυθμούς χειμώνα, με ασταμάτητες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σχολεία, διαβάσματα και δραστηριότητες, κοιτάμε να αξιοποιούμε όσο καλύτερα γίνεται τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχουμε για να διασκεδάζουμε και να περνάμε γενικώς καλά.

Κάπως έτσι θα σκέφτηκε και η Κατερίνα Καραβάτου η οποία πήρε τα δύο της παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα και βρέθηκαν σε πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Βρέθηκαν λοιπόν εκεί, φόρεσαν τον απαραίτητο εξοπλισμό και ξεχύθηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα ώστε τα δύο πιτσιρίκια να μάθουν τους βασικούς κανόνες για… εκεί έξω!

Η Κατερίνα, όπως πάντα τρυφερή με τα παιδιά της, φρόντισε να είναι συνεχώς δίπλα του ενώ οι εκπαιδευτές μάθαιναν μέσα από παιχνίδι τη μικρή Αέλια και τον μικρό Αρίωνα πώς να… κυκλοφορούν σωστά με τα ποδήλατά τους.

Εκείνο όμως που προσέξαμε είναι το πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει και τα δύο και πόσο χαρούμενα παιδάκια είναι.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από αυτή τη σύντομη εξόρμηση της οικογένειας –χωρίς τον μπαμπά Κρατερό Κατσούλη- στο πάρκο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved