Μπακοδήμου-Αργυρόπουλος: Σχέσεις στοργής, 16 χρόνια μετά τον χωρισμό τους! Και έχουμε αποδείξεις!
Gossip Cam

Μπακοδήμου-Αργυρόπουλος: Σχέσεις στοργής, 16 χρόνια μετά τον χωρισμό τους! Και έχουμε αποδείξεις!

Γίνεται ένα πρώην ζευγάρι που κράτησε -αρχικά τουλάχιστον- επαφές μόνο για τα παιδιά του πλέον, 16 χρόνια μετά το διαζύγιό του να έχει πλέον αναπτύξει μία τόσο δυνατή και τρυφερή σχέση; 

Και βέβαια γίνεται όταν πρόκειται για τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο οι οποίοι χρειάστηκε να περάσουν πάρα πολλά για να καταφέρουν πλέον να είναι τόσο δεμένοι και αγαπημένοι.

Το έχουν δηλώσει βέβαια και οι ίδιοι ότι όταν ακόμα ήταν παντρεμένοι, πλήγωναν ο ένας τον άλλον, δεν περνούσαν καλά και έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο.

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου και κατάφεραν να βρουν τις ισορροπίες ανάμεσά τους και να περνούν καλά μαζί, όποτε μοιράζονται τον χρόνο τους.

Μάλιστα, προσφάτως ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε πρωινή τους έξοδο να απολαμβάνουν τον καφέ τους στη λιακάδα με δύο φίλους τους.

Έδειχναν πολύ χαρούμενοι και μάλιστα η Μαρία κρατούσε στα χέρια της ένα μπουκέτο με λουλούδια λάμποντας από ευτυχία.

Οι δύο πρώην σύζυγοι οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Νικήτα και τον Άρη κατάφεραν μέσα στο πέρασμα των χρόνων να τους μεγαλώσουν σωστά και ισορροπημένα και να είναι μία δεμένη οικογένεια, παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει διαζύγιο. Λέτε να γίναμε... Σουηδία;

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την έξοδο του πρώην ζευγαριού στο Κολωνάκι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved