Έλενα Χριστοπούλου: Η πρώτη επέτειος με τον σύντροφό της και ο καφές με πρώην παίκτρια του GNTM
Gossip Cam

Έλενα Χριστοπούλου: Η πρώτη επέτειος με τον σύντροφό της και ο καφές με πρώην παίκτρια του GNTM

GNTM: Η "μέντορας" των κοριτσιών του ριάλιτι μοντέλων δείχνει να είναι στα καλύτερά της, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο αφού εδώ και έναν χρόνο βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της. 

H Έλενα Χριστοπούλου την οποία είδαμε για πρώτη φορά φέτος στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη και αιτία είναι ο άντρας που έχει εδώ και έναν χρόνο στο πλευρό της.

Ο λόγος για τον επιχειρηματία Τόλη Κώτση ο οποίος είναι ο φύλακας άγγελός της και ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να φέρει τις ισορροπίες στη ζωή της.

Αυτόν τον καιρό μάλιστα κλείνουν και έναν χρόνο σχέσης, κάτι που σημαίνει ότι θα θελήσουν -αν δεν το έχουν κάνει ήδη- να περάσουν αυτή την ημέρα της γνωριμίας τους και η οποία έμελλε να τους φέρει κοντά, με ξεχωριστό τρόπο.

Προς το παρόν, πάντως, οι δυο τους είναι αχώριστοι και μάλιστα το απέδειξαν πρόσφατα όταν ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στο Κολωνάκι να απολαμβάνουν τον καφέ τους. Δεν ήταν μόνοι αλλά μαζί με ένα φαβορί του περυσινού GNTM.

Ο λόγος για την Εβελίνα Σκίτσκο η οποία μάλιστα είχε φτάσει και στον τελικό, αλλά έχασε τη νίκη από την Ειρήνη Καζαριάν.

Είναι γνωστό ότι μετά το τέλος του περυσινού ριάλιτι μοντέλων η γνωστή μάνατζερ μοντέλων είχε έρθει κοντά με την Εβελίνα και αποφάσισαν να συνεργαστούν ώστε η νεαρή καλλονή να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας.

Οι τρεις τους δείχνουν να κάνουν πολύ καλή παρέα και να απολαμβάνουν τις στιγμές που περνούν μαζί.

Δείτε φωτογραφίες στην γκάλερι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved