Τι και αν χώρισαν; Συναντήθηκαν και άρχισαν τις τρυφερές αγκαλιές (photos)
Gossip Cam

Τι και αν χώρισαν; Συναντήθηκαν και άρχισαν τις τρυφερές αγκαλιές (photos)

Υπήρξαν για πολλά χρόνια ζευγάρι, μοιράζονταν τα πάντα όμως πλέον τραβάει ο καθένας τον δικό του δρόμο. Όταν συναντιούνται όμως, έχουν πάντα μία ανοιχτή αγκαλιά ο ένας για τον άλλον. 

Η πρόσφατη τυχαία συνάντησή τους σε θεατρική πρεμιέρα ήταν και η απόδειξη πως ο χωρισμός τους δεν επηρέασε τη βαθιά αγάπη και εκτίμηση που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο και την Ευγενία Δημητροπούλου που βρέθηκαν στη θεατρική πρεμιέρα του έργου Master Class που παίζεται στο θέατρο Χορν. Οι δύο ηθοποιοί έδειξαν να χαίρονται πάρα πολύ σε αυτή την τυχαία συνάντησή τους και έσπευσαν να φιλήσουν και να αγκαλιάσουν ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, αν και αντιλήφθηκαν τις κάμερες και τους φωτογράφους που βρίσκονταν μπροστά τους, τους αγνόησαν και επιδόθηκαν σε αγκαλιές και φιλιά αλλά και τρυφερά μυστικά στο αυτί.

Είναι γεγονός πάντως, πως το γυαλί δεν ξανακολλάει στη σχέση τους αφού ο καθένας τους έχει τραβήξει το δικό του δρόμο σε προσωπικό επίπεδο. Και ενώ εκείνος επιμένει να μην αποκαλύπτει τίποτα για τα προσωπικά του, εκείνη από τον περασμένο Ιούνιο είναι σε σχέση με τον Δημήτρη Ρουσσέτο και μάλιστα φήμες τούς θέλουν σύντομα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους που είναι να συγκατοικήσουν.

Δείτε στην gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved