Θεατρική πρεμιέρα με τη μανούλα Λένα Παπαληγούρα να κλέβει την παράσταση! (photos)
Gossip Cam

Θεατρική πρεμιέρα με τη μανούλα Λένα Παπαληγούρα να κλέβει την παράσταση! (photos)

Μπορεί ο συμπρωταγωνιστής της Λένας Παπαληγούρα, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, όπως και μία πλειάδα κορυφαίων ηθοποιών της χώρα μας, στη θεατρική παράσταση "Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια" που ανεβαίνει στο θέατρο Βέμπο να σαγήνευσαν με τις ερμηνείες τους, όμως η νεαρή μανούλα κέρδισε τις εντυπώσεις. 

Η ηθοποιός, η οποία μετά από ένα "ζέσταμα" για επιστροφή στο θεατρικό σανίδι το καλοκαίρι που πέρασε με τις φεστιβαλικές «Δαναϊδες» της Νατάσσας Τριανταφύλλη, εγκαθίσταται για τον φετινό χειμώνα στη σκηνή του θεάτρου Βέμπο για την παράσταση που υπογράφει σκηνοθετικά ο Πέτρος Ζούλιας.

Χθες το βράδυ η παράσταση είχε πρεμιέρα και φυσικά όλοι οι συντελεστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όμως η Λένα Παπαληγούρα ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση μιας και έλαμπε από ευτυχία. Όχι μόνο επειδή ήταν στον φυσικό της χώρο αλλά και επειδή στην προσωπική της ζωή ζει την απόλυτη ολοκλήρωση με τον ερχομό του γιου της, πριν από λίγους μήνες, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της Άκη Πάντο.

Η Λένα Παπαληγούρα έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό τη μητρότητα, μοιράζοντας πλέον την καθημερινότητά της ανάμεσα στον γιο της και το θέατρο.

Στη χθεσινή πρεμιέρα οι πρωταγωνιστές έδωσαν επί σκηνής ρεσιτάλ ερμηνείας και γι' αυτό στο τέλος καταχειροκροτήθηκαν ενώ όπως συμβαίνει συνήθως στις πρεμιέρες, δέχτηκαν πολλούς καλούς συναδέλφους στα καμαρίνια τους ακούγοντας τα καλύτερα λόγια.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery από την υπέροχη βραδιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved