Με ποιον τσακώνεσαι Φαίη μου στο τηλέφωνο; H βόλτα για ψώνια και το τηλεφώνημα που την τάραξε (pics)
Gossip Cam

Με ποιον τσακώνεσαι Φαίη μου στο τηλέφωνο; H βόλτα για ψώνια και το τηλεφώνημα που την τάραξε (pics)

Τι κάνει η Φαίη Σκορδά όποτε δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και έχει τακτοποιήσει τα παιδιά της; Shopping therapy και καφεδάκι με φίλες της, όπως όλες οι γυναίκες... 

Μόνο που μερικές φορές δεν της... βγαίνει όπως θα ήθελε μία τέτοια βόλτα και εμείς έχουμε σε... φωτογραφικά ντοκουμέντα μία βόλτα της σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων κατά την οποία ένα τηλεφώνημα της χάλασε όλη τη διάθεση.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει μία μεγάλη βόλτα στα μαγαζιά μαζί με φίλη της με την οποία μάλιστα είχαν κανονίσει αργότερα να πιουν και έναν καφέ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της βόλτας, όμως, και ενώ εκείνη αμέριμνη περπατούσε βλέποντας τις βιτρίνες και κάνοντας κάποια αναγκαία ψώνια, χτύπησε το τηλέφωνό της και αναστατώθηκε με όσα άκουσε.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, αυτό που άκουσε, την έκανε να δυσανασχετήσει έντονα και να μην έχει πλέον όρεξη για περαιτέρω βόλτα.

Παρ' όλα αυτά, δεν είπε όχι για έναν καφέ στα γρήγορα με τη φίλη της, αν και ούτε εκεί κατάφερε να ηρεμήσει καθώς τα τηλεφωνήματα συνεχίστηκαν.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery από την όχι και τόσο ευχάριστη βόλτα της όμορφης παρουσιάστριας στο εμπορικό κέντρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved