Βαλάντης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του (photos)
Gossip Cam

Βαλάντης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του (photos)

Μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του απολαμβάνει ο Βαλάντης καθώς εδώ και λίγους μήνες βιώνει την απόλυτη ευτυχία στα προσωπικά του. 

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως το καλοκαίρι που πέρασε, μία σειρά φωτογραφιών από μίνι διακοπές του στη Μύκονο κατά τις οποίες δεν ήταν μόνος, αποκάλυψαν τη νέα σχέση του.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή μελαχρινή που όμως, έχει καταφέρει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της, καθώς δεν της αρέσει καθόλου η έκθεση στη δημοσιότητα.

Οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο νησί των Ανέμων έκαναν τον γύρο του διαδικτύου με τον Βαλάντη, όμως, να κρατά επτασφράγιστο μυστικό οποιαδήποτε λεπτομέρεια της προσωπικής του ζωής, θέλοντας προφανώς να προστατέψει τη γυναίκα που έχει επιλέξει να είναι στο πλάι του.

Προσφάτως, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ξανά το ζευγάρι, αυτή τη φορά σε εμπορικό κέντρο να απολαμβάνει τη βόλτα του και να κοιτάει βιτρίνες. Ετοιμάζονται, προφανώς, για τις γιορτές που έρχονται και που σίγουρα θα είναι από τις πιο όμορφες της κοινής τους ζωής.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved