Χαλαρή βόλτα στο Σύνταγμα για τη Μαρέβα Μητσοτάκη και την κόρη της Δάφνη (photos)
Gossip Cam

Χαλαρή βόλτα στο Σύνταγμα για τη Μαρέβα Μητσοτάκη και την κόρη της Δάφνη (photos)

Στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρέβα Μητσοτάκη με τη μικρή της κόρη Δάφνη

Μαμά και κόρη, δεν θα μπορούσαν να μη τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους αφού έγιναν αντιληπτές από τον απλό κόσμο που τις είδε να κυκλοφορούν ανάμεσά τους.

Η πρώτη κυρία της χώρας, μαζί με τη 16χρονη κόρη της η οποία είναι και ο βενιαμίν της οικογένειας, έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους καθώς κοιτούσαν βιτρίνες και περπατούσαν στους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Η 16χρονη νεαρή, έχει πάρει τη φινέτσα και το στυλ της μαμάς της με την οποία είναι πολύ δεμένη άλλωστε. Ως η μικρότερη στην οικογένεια, χαίρει και όλης της προσοχής των υπολοίπων μελών και ειδικά της μαμάς της. Όχι όμως και από τον μπαμπά της ο οποίος δυστυχώς έχει πολλές υποχρεώσεις καθημερινά και δεν αφιερώνει τον χρόνο που θα ήθελαν και οι δύο για να τον περνούν μαζί. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για τη Δάφνη: «Η κόρη μου, Δάφνη, η μικρότερη, είναι η πιο δικαιολογημένη να έχει παράπονα ως παιδί. Γιατί όταν τα άλλα μου παιδιά ήταν στην ηλικία της Δάφνης, δεν ήμουν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και έτσι ακούω συχνά το “γιατί δεν μπορείς να έχεις μία φυσιολογική δουλειά”».

Δείτε φωτογραφίες της Μαρέβας Μητσοτάκη με τη μικρή Δάφνη στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved